Az állagelemzés minőségjavító hatása
Elmentve itt :
Szerző: | Smewing Jo |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2000
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
46 No. 2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - állagelemzés - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80029 |
Hasonló tételek
-
Cukoroldat hatása penészspórák hőtűrésére
Szerző: Bíró Géza
Megjelent: (1962) -
Polifenoloxidáz-inhibitorok hatása az alma enzimes barnulására
Szerző: Gajzágó Ildikó, et al.
Megjelent: (1981) -
A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1959) -
Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására
Szerző: Somogyi László, et al.
Megjelent: (2016) -
A nyers szójalecitin antioxidáns hatása
Szerző: Sarudi Imre, et al.
Megjelent: (2004)