|
|
|
|
LEADER |
00852nab a2200217 i 4500 |
001 |
acta80029 |
005 |
20230826091137.0 |
008 |
230727s2000 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Smewing Jo
|
245 |
1 |
3 |
|a Az állagelemzés minőségjavító hatása
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Smewing Jo
|
260 |
|
|
|a Q & M Kft.
|b Budapest
|c 2000
|
300 |
|
|
|a 108-114
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 46 No. 2
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - állagelemzés - módszer
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80029/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_02_108-114.pdf
|z Dokumentum-elérés
|