Az állagelemzés minőségjavító hatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Smewing Jo
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2000
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 46 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - állagelemzés - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80029
LEADER 00852nab a2200217 i 4500
001 acta80029
005 20230826091137.0
008 230727s2000 hu o 0|| hun d
022 |a 0422-9576 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Smewing Jo 
245 1 3 |a Az állagelemzés minőségjavító hatása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Smewing Jo 
260 |a Q & M Kft.  |b Budapest  |c 2000 
300 |a 108-114 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 46 No. 2 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - állagelemzés - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80029/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2000_02_108-114.pdf  |z Dokumentum-elérés