Evaluation of the effects of sorghum flours on the viability and development on Drosophila larvae [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nagy Róbert Pecsenye Bence Máthé Endre Sipos Péter |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Cirokliszt - előadáskivonat, Polifenolok - előadáskivonat, Drosophila lárvák - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85066 |
Hasonló tételek
-
Evaluation of total polyphenol and flavonoid content of malt flour extracts and analysis of their effects on the viability of Drosophila S2 cells
Szerző: Islam Md. Aminul, et al.
Megjelent: (2022) -
Development of convenience products using sorghum flour
Szerző: Semwal Jyoti, et al.
Megjelent: (2022) -
Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples
Szerző: Jevcsák Szintia, et al.
Megjelent: (2018) -
Assessing the health promoting effect of malt, using Drosophila melanogaster model system [abstract] /
Szerző: Pecsenye Bence, et al.
Megjelent: (2024) -
Development of high-fiber, ready-to-bake flour mixtures
Szerző: Szőke-Trenyik Eszter, et al.
Megjelent: (2022)