Comparison of the effect of homogenization and sonication on the texture properties of goat milk yogurt [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lőrincz Ádám
P. Szabó Balázs
Bánáti Diána
Varga Krisztina
Csanádi József
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Homogenizálás - kecsketej - joghurt - előadáskivonat, Ultrahangos kezelés - kecsketej - joghurt - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85061
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:72
ISBN:978-963-306-986-8