Szabad műszerkapacitások hasznosítási lehetőségei
Elmentve itt :
Szerző: | Borsos János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1982
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
28 No. 3 |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80939 |
Hasonló tételek
-
Szabad ill. kötött tokoferolok és tokotrienolok meghatározásának korszerű lehetőségei
Szerző: Berndorferné Kraszner Éva
Megjelent: (1970) -
Szabad aminosavak meghatározása paradicsomban
Szerző: Vidéki László, et al.
Megjelent: (1965) -
A szódavíz szabad szénsavtartalmának meghatározása
Szerző: Tompos Albert
Megjelent: (1956) -
Ömlesztett sajtok szabad és kötött víztartalmának meghatározása
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1979) -
Trópuson termett zöldség- és gyümölcsfélék szabad aminosavai
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1969)