Néhány észrevétel cukormeghatározásokról
Elmentve itt :
Szerző: | Lutter Béla |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81960 |
Hasonló tételek
-
dr. Mauchs Elemérné, dr. Károly Erzsébet emlékezetére
Szerző: Lutter Béla
Megjelent: (1962) -
A pressó-kávék minősítése
Szerző: Lutter Béla, et al.
Megjelent: (1963) -
Adatok az ipari keményítőszörpök és cukrok összetételéről, különös tekintettel a dextrin-maltóz-glükoz arányra I.
Szerző: Lutter Béla, et al.
Megjelent: (1956) -
A "nyújtott" papírkromatográfia egy alkalmazásáról
Szerző: Szentjóbi Ottó, et al.
Megjelent: (1958) -
A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása
Szerző: Lóránt Béla
Megjelent: (1969)