Az élelmiszerek minősége és minősítése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Spanyár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1968
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81245
LEADER 00876nab a2200205 i 4500
001 acta81245
005 20230912133413.0
008 230912s1968 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Spanyár Pál 
245 1 3 |a Az élelmiszerek minősége és minősítése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Spanyár Pál 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1968 
300 |a 13-27 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81245/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_01-02_13-27.pdf  |z Dokumentum-elérés