Nitrit- és nitrát-tartalom meghatározása húsban és húskészítményekben
Elmentve itt :
További közreműködők: | Draskovics Imelda |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1991
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
37 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - szabványok, Élelmiszerkémia - szabványok, Élelmiszeripar - szabványok |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80379 |
Hasonló tételek
-
Triptofántartalom meghatározása hús és húskészítményekben
Szerző: Rékasiné Szombati Éva, et al.
Megjelent: (1978) -
Nitrát- és nitrit-vegyületek jelentősége az élelmiszerekben = Nitrate and nitrite compounds in several food products
Szerző: Szigeti Tamás János
Megjelent: (2010) -
Nitrate and nitrite contents in Cuban beer
Szerző: Roché Miguel O. Garcia, et al.
Megjelent: (1981) -
Polarográfiás eljárás páclevek nitrit és nitrát tartalmának meghatározására
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1956) -
Hazai zöldségfélék és bébiételek nitrát és nitrit tartalmának vizsgálata
Szerző: Domoki János, et al.
Megjelent: (1976)