Hazai nemesítésű árpa és zabfajták béta-glükán variabilitása
Elmentve itt :
Szerző: | Kanyó Hédi |
---|---|
További közreműködők: |
Bakos Tibor Ernőné
(Témavezető) Pauk Jánosné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135603 |
Hasonló tételek
-
Hazai méztermelés trendjei
Szerző: Takács Kinga
Megjelent: (2023) -
Állati eredetű élelmiszerek kereskedelme és kapcsolódó fogyasztási szokásai Európai Uniós és hazai viszonylatban
Szerző: Kovács Bálint
Megjelent: (2022) -
Kelt tészta és gluténmentes kelt tészta összehasonlítása
Szerző: Bujdosó Hédi
Megjelent: (2021) -
Lila és kék szemszínű búzák bemutatása és ismertségük feltérképezése
Szerző: Mátrai Roland
Megjelent: (2023) -
Biológiai és kémiai hatóanyag keverékek szinergista hatásának vizsgálata baktériumokon és fonalas gombákon
Szerző: Nóvé Nikolett Renáta
Megjelent: (2022)