Hazai nemesítésű árpa és zabfajták béta-glükán variabilitása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kanyó Hédi
További közreműködők: Bakos Tibor Ernőné (Témavezető)
Pauk Jánosné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135603
LEADER 00861nta a2200217 i 4500
001 dipl135603
005 20230808093646.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kanyó Hédi 
245 1 0 |a Hazai nemesítésű árpa és zabfajták béta-glükán variabilitása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Hédi Kanyó 
246 1 0 |a Beta-glucan variability of barley and oat genotypes from Hungarian breeding program  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Bakos Tibor Ernőné  |e ths 
700 0 1 |a Pauk Jánosné  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135603/1/2022_kanyo_hedi.pdf  |z Dokumentum-elérés