Élelmiszerekből izolált staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata

A methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus (MRSA) törzsek élelmiszerláncban előforduló jelenlétét számos tanulmány igazolta az Európai Unióban, azonban Magyarországon kevés adat áll rendelkezésünkre ezzel kapcsolatban. Jelen vizsgálat célja az élelmiszerekből izolált Staphylococcus törzsek antib...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Horváth Brigitta
Peles Ferenc
Gasparikné Reichardt Judit
Pocklán Edit
Sipos Rita
Erős Ágnes
Petróczki Flóra Mária
Szűcs Kata Dorina
Albert Ervin
Micsinai Adrienn
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2021
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 67 No. 2
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság, Mikrobiológia - módszer - élelmiszeripar
Tárgyszavak:
doi:10.52091/EVIK-2021/2-1-HUN

Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79417

Hasonló tételek