FT-NIR origin identification of coffee samples

Two basic variants of the coffee plant are known: arabica (Coffea arabica) and robusta (Coffea canephora). Arabica, with a higher sensitivity to its growing environment, tastes better, while the caffeine content of robusta is about 1.5 times higher than that of arabica. Robusta is less sensitive to...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Jesztl Brigitta
Benes Eszter Luca
Fodor Marietta
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2019
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 65 No. 1
Kulcsszavak:Analitikai kémia - számítógép alkalmazása, Élelmiszerkémia - módszer, Kávé - eredetazonosítás, Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79263

Hasonló tételek