Szegedi tritikálé fajták kenyérsütési tulajdonságainak vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Boros Gyevi Vivien |
---|---|
További közreműködők: |
Szabó Pál Balázs
(Témavezető) Mihály-Langó Bernadett (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135475 |
Hasonló tételek
-
Tritikálé őrlemény adagolásának hatása a búzaliszt beltartalmi és reológiai tulajdonságaira
Szerző: Tratyik Kornélia
Megjelent: (2022) -
Sörök fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Kocsis Tamás
Megjelent: (2022) -
Ketchup fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Varga Viktória
Megjelent: (2022) -
Levendulás mézek fizikai és érzékszervi tulajdonságainak összehasonlító vizsgálata
Szerző: Szabó Nelli
Megjelent: (2022) -
Kecsketej egyes tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Anikó
Megjelent: (2021)