Extracts and steroids from the edible mushroom Hypholoma lateritium exhibit anti‐inflammatory properties by inhibition of COX‐2 and activation of Nrf2

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Ványolós Attila
Muszyńska Bożena
Chuluunbaatar Bayar
Gdula-Argasińska Joanna
Kała Katarzyna
Hohmann Judit
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2020
Sorozat:CHEMISTRY & BIODIVERSITY 17
doi:10.1002/cbdv.202000391

mtmt:31363349
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19269
LEADER 00975nab a2200253 i 4500
001 publ19269
005 20200828085740.0
008 200731s2020 hu o 0|| zxx d
022 |a 1612-1872 
024 7 |a 10.1002/cbdv.202000391  |2 doi 
024 7 |a 31363349  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Ványolós Attila 
245 1 0 |a Extracts and steroids from the edible mushroom Hypholoma lateritium exhibit anti‐inflammatory properties by inhibition of COX‐2 and activation of Nrf2  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Ványolós Attila 
260 |c 2020 
300 |a Azonosító: e2000391-Terjedelem: 7 p 
490 0 |a CHEMISTRY & BIODIVERSITY  |v 17 
700 0 1 |a Muszyńska Bożena  |e aut 
700 0 1 |a Chuluunbaatar Bayar  |e aut 
700 0 2 |a Gdula-Argasińska Joanna  |e aut 
700 0 2 |a Kała Katarzyna  |e aut 
700 0 2 |a Hohmann Judit  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19269/1/cbdv.202000391.pdf  |z Dokumentum-elérés