A kereskedelmi forgalomban kapható növényi tejek zsírsavösszetételének változékonysága

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Frank Eszter Anita
További közreműködők: Jójárt Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135620
LEADER 00865nta a2200205 i 4500
001 dipl135620
005 20230807153432.0
008 230807s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Frank Eszter Anita 
245 1 2 |a A kereskedelmi forgalomban kapható növényi tejek zsírsavösszetételének változékonysága  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Eszter Anita Frank 
246 1 0 |a Fatty acid composition and variability of commercially available plant-based milk  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Jójárt Balázs  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135620/1/2022_frank_eszter_anita.pdf  |z Dokumentum-elérés