Húsipari szennyvízminták szervesanyag-tartalmának csökkentése fizikokémiai módszerekkel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szakács Ábel
További közreműködők: Beszédes Sándor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/124335
LEADER 00862nta a2200205 i 4500
001 dipl124335
005 20220406131127.0
008 220406s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szakács Ábel 
245 1 0 |a Húsipari szennyvízminták szervesanyag-tartalmának csökkentése fizikokémiai módszerekkel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ábel Szakács 
246 1 0 |a Reduction of the organic matter content of meat industry wastewater samples with physicochemical methods  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Chemical sciences 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Industrial biotechnology 
700 1 |a Beszédes Sándor  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/124335/1/2021_szakacs_abel.pdf  |z Dokumentum-elérés