Húsipari szennyvízminták szervesanyag-tartalmának csökkentése fizikokémiai módszerekkel
Elmentve itt :
Szerző: | Szakács Ábel |
---|---|
További közreműködők: | Beszédes Sándor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/124335 |
Hasonló tételek
-
Gázmentesítő és fertőtlenítő víztisztító technológiák ismertetése és alkalmazása a cibakházi vízműtelep fejlesztési tervénél
Szerző: Major Réka
Megjelent: (2021) -
Kovászos uborka és egyéb zöldségek antimikrobiális hatásának vizsgálata.
Szerző: Veréb István Bendegúz
Megjelent: (2023) -
A mitokondriális légzési lánc funkcionális eltérései kinurenin aminotranszferáz génkiütött egerekben
Szerző: Szolnoki Zsuzsa Boglárka
Megjelent: (2023) -
Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira
Szerző: Németh Roland
Megjelent: (2021) -
A rizs finomaprítása és szemcseméret összefüggései
Szerző: Dorogi Zsófia Anna
Megjelent: (2021)