|
|
|
|
LEADER |
01340naa a2200301 i 4500 |
001 |
acta85684 |
005 |
20241121123818.0 |
008 |
241121s2024 hu o 100 eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-688-009-5
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Megyesi Corina
|
245 |
1 |
0 |
|a Sensorial and physicochemical characterization of pasta from durum wheat flour enriched with chestnut flour
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Megyesi Corina
|
260 |
|
|
|a University of Szeged
|b Szeged
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 110-113
|
490 |
0 |
|
|a Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|v 30
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Kémiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszeripari technológia, Liszt
|
700 |
0 |
1 |
|a Velciov Ariana-Bianca
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Rădulescu Laura
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Bujancă Gabriel
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Rinovetz Alexandru
|e aut
|
711 |
|
|
|a 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
|c Szeged
|d 2024. október 7-8.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85684/1/proceedings_of_isaep_2024_110-113.pdf
|z Dokumentum-elérés
|