Sensorial and physicochemical characterization of pasta from durum wheat flour enriched with chestnut flour

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Megyesi Corina
Velciov Ariana-Bianca
Rădulescu Laura
Bujancă Gabriel
Rinovetz Alexandru
Testületi szerző: 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 30
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszeripari technológia, Liszt
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85684
LEADER 01340naa a2200301 i 4500
001 acta85684
005 20241121123818.0
008 241121s2024 hu o 100 eng d
020 |a 978-963-688-009-5 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Megyesi Corina 
245 1 0 |a Sensorial and physicochemical characterization of pasta from durum wheat flour enriched with chestnut flour  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Megyesi Corina 
260 |a University of Szeged  |b Szeged  |c 2024 
300 |a 110-113 
490 0 |a Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems  |v 30 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Kémiai tudományok 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszeripari technológia, Liszt 
700 0 1 |a Velciov Ariana-Bianca  |e aut 
700 0 1 |a Rădulescu Laura  |e aut 
700 0 1 |a Bujancă Gabriel  |e aut 
700 0 1 |a Rinovetz Alexandru  |e aut 
711 |a 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems  |c Szeged  |d 2024. október 7-8. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85684/1/proceedings_of_isaep_2024_110-113.pdf  |z Dokumentum-elérés