Comparative analysis of polyphenol extraction from olive pomace a study on microwave-assisted and traditional methods : [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Marđokić Ana Vatai Gyula Bánvölgyi Szilvia |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Polifenolok - előadáskivonat, Élelmiszerkémia - előadáskivonat, Extrakció - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85062 |
Hasonló tételek
-
The effect of ultrasonic treatment and the ethanol on the extraction of polyphenol content of apple pomace
Szerző: Gonelimali Faraja, et al.
Megjelent: (2022) -
Extraction of polyphenol compounds from chokeberry (Aronia melanocarpa (Michx)) pomace using methanol and acetone at different conditions
Szerző: Kavela Efaishe, et al.
Megjelent: (2022) -
Evaluation of extraction methods of Galicjanka chokeberry pomace on the anthocyanins and antioxidant capacity
Szerző: Kavela Efaishe, et al.
Megjelent: (2024) -
Optimization and comparison of heat, microwaves, and ultrasound-assisted extraction techniques to obtain polyphenol compounds from hawthorn fruti (Crataegus Monogyna Jacq.) [abstract] /
Szerző: Alsobh Areej, et al.
Megjelent: (2023) -
Effect of drying methods on quality of fruit pomace [abstract] /
Szerző: Tarek-Tilistyák Judit, et al.
Megjelent: (2024)