A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez
Elmentve itt :
Szerzők: |
Telegdy-Kováts László Törley Dezső |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1960
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
6 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Bor |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81880 |
Hasonló tételek
-
Mustok és borok hamisításának kimutatása
Szerző: Schuman Róbert, et al.
Megjelent: (1976) -
Mustok és borok nitráttartalmának fotometriás meghatározása
Szerző: Simkó Nándorné, et al.
Megjelent: (1970) -
Borok cukortartalmának meghatározására szolgáló módszerek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Bakos Antal, et al.
Megjelent: (1978) -
Vékonyréteg-kromatográfiás módszer benzoesav specifikus kimutatására
Szerző: Vidaud Candebat Zenén E., et al.
Megjelent: (1982) -
Pörköltkávé vizes kivonatának meghatározására szolgáló néhány módszer kritikai összehasonlítása
Szerző: Telegdy-Kováts Magda, et al.
Megjelent: (1966)