Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése III. csonthéjastermésűek karotinoid-tartalmának változása a feldolgozás és tárolás során /
Verfasser führte Versuche zur Bestimmung des Gesamtcarotinoid- und ßCarotinoidgehaltes von drei industriell bedeutenden Früchten durch, zwecks Verfolgung der Änderungen während der Aufarbeitung. Er untersuchte von den gelbfleischigen Pfirsichen die Gattung „Elberta“, bei Aprikosen „Rózsakajszi“, und...
Elmentve itt :
Szerző: | Aczél Attila |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Kromatográfia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81374 |
Hasonló tételek
-
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése II. adatok a "Szegedi halászlé" koleszterintartalmáról /
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1970) -
Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése I. zöldborsó színváltozása a konzerválás folyamatában /
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1970) -
Érett paradicsom pigmentjeinek rétegkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1969) -
Fűszerpaprika kapszaicin-tartalmának meghatározása rétegkromatográfiás úton
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1969) -
Fehérjeemésztési folyamatok követése polarográfiás alfa-aminonitrogén meghatározással
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1964)