Konzervipari folyamatok rétegkromatográfiás követése III. csonthéjastermésűek karotinoid-tartalmának változása a feldolgozás és tárolás során /

Verfasser führte Versuche zur Bestimmung des Gesamtcarotinoid- und ßCarotinoidgehaltes von drei industriell bedeutenden Früchten durch, zwecks Verfolgung der Änderungen während der Aufarbeitung. Er untersuchte von den gelbfleischigen Pfirsichen die Gattung „Elberta“, bei Aprikosen „Rózsakajszi“, und...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Aczél Attila
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1970
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Kromatográfia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81374

Hasonló tételek