Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II. Karotinoidok változása tárolás folyamán /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Aczél Attila
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1969
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81322
LEADER 00943nab a2200205 i 4500
001 acta81322
005 20230914113635.0
008 230914s1969 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Aczél Attila 
245 1 0 |a Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére II.   |h [elektronikus dokumentum] :  |b Karotinoidok változása tárolás folyamán /  |c  Aczél Attila 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1969 
300 |a 246-251 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81322/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_04_246-251.pdf  |z Dokumentum-elérés