Egyes gyorsfagyasztott és friss zöldségfélék C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata nyers és főtt állapotukban
Die Verfasserin prüfte den Vitamin-C-Gehalt von sieben frischen und acht tiefgekühlten Gemüsearten an — von jeder Sorte — je 10 Proben in rohem und gekochtem Zustand mit dem O-sazon-papierchromatographischen Verfahren. Sie stellte fest, dass der Vitamin-C-Gehalt von tiefgekühltem Grünpaprika, Karfio...
Elmentve itt :
Szerző: | W. Jurics Éva |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81291 |
Hasonló tételek
-
Néhány gyorsfagyasztott és friss gyümölcs C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969) -
Gyümölcsök és zöldségfélék C-vitamintartalmának vizsgálata
Szerző: Jeney Endre, et al.
Megjelent: (1969) -
Gyorsfagyasztott szamócakrém C-vitamintartalmának alakulása, tárolás során
Szerző: Rácz Endréné, et al.
Megjelent: (1982) -
Különböző körülmények között tárolt néhány nyers zöldségféle C-vitamintartalmának alakulása nyersen és főzés után
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1970) -
Cellulázos kezelés hatása egyes zöldségfélék tápanyagaira
Szerző: W. Jurics Éva, et al.
Megjelent: (1971)