Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXII. étkezési paprika- és paradicsomfajták összetétele /
Verfasser untersuchten die chemische Zusammensetzung verschiedener Paprika - und Tomatensorten. Sie stellten fest, dass die durchschnittliche Gesamtzuckermenge in den Konserven (Brei) Tomatensorten höher ist, als in den Treibhaus - und in den auf freiem Lande gewachsenen Früh (Speise) Sorten. Sie en...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Telegdy-Kováts Magda Lindner Károly Varga Károly Szőke Sándorné Krámer Mihályné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1965
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81114 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. borsófajtáink táplálkozási értéke /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai IX. adatok a tárolt Jonathán alma összetételéről /
Szerző: Telegdy-Kováts Magda, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIV. adatok káposztafélék táplálkozási megítéléshez /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai I.
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1959)