Biologičeskaâ cennostu zkssudativnoj svininy i vozmožnosti ee povyšeniâ
Az exszudatív húsok táplálkozástani értékének vizsgálata alapján megállapítható, hogy 5% vérrel történő dúsítás kedvezően befolyásolja az ilyen típusú hús hiológiai értékét. A dúsított termék biológiai értéke azonossá válik a normál sertéshúsból előállított készítményekkel. Az eljárás előnye, hogy l...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bol'šakov A. S. Saryčeva L. A. Dolgov V. A. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1981
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
27 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat, Élelmiszeripari technológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80917 |
Hasonló tételek
-
Puti povyšeniâ rečevoj kultury zapadnyh burât
Szerző: Poppe Nikolaj Nikolaevič
Megjelent: (1933) -
Zaprosy i vozmožnosti gumanizma obšeteoretičeskij i istoriko-literaturnyj aspekty analiza probemy /
Szerző: Fejér Ádám
Megjelent: (1985) -
Optimization of time-temperature combination during drying to retain the pungency characteristics of Zingiber officinale Roscoe (Variety Siddha) cultivated in Sri Lanka /
Szerző: Dehideniya K. M. S. A. K., et al.
Megjelent: (2022) -
Egyszerű polarimetriás módszer glükóz meghatározására dzsemekben és gyümölcsszörpökben
Szerző: Hussein M. A., et al.
Megjelent: (1976) -
Könyvszemle
Szerző: Tatár A.
Megjelent: (1973)