Biologičeskaâ cennostu zkssudativnoj svininy i vozmožnosti ee povyšeniâ

Az exszudatív húsok táplálkozástani értékének vizsgálata alapján megállapítható, hogy 5% vérrel történő dúsítás kedvezően befolyásolja az ilyen típusú hús hiológiai értékét. A dúsított termék biológiai értéke azonossá válik a normál sertéshúsból előállított készítményekkel. Az eljárás előnye, hogy l...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bol'šakov A. S.
Saryčeva L. A.
Dolgov V. A.
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1981
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 27 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat, Élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80917

Hasonló tételek