Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában III. növényi eredetű élelmiszerek analitikája /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Vámosné Vigyázó Lilly Törley Dezső |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1979
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
25 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80797 |
Hasonló tételek
-
Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában II. állati eredetű élelmiszerek analitikája /
Szerző: Vámosné Vigyázó Lilly, et al.
Megjelent: (1978) -
Az enzimes analízis helye és perspektívái a korszerű élelmiszeranalitikában I. az enzimes analízis elméleti alapjai /
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1978) -
Aktivációs analízis az élelmiszeranalitikában VII. Vanádiummeghatározás INAA módszerrel növényi mintákban /
Szerző: Szabó S. András, et al.
Megjelent: (1989) -
Gyümölcs-félék enzimes barnulásának mérése Spekol spektrokoloriméterrel
Szerző: Gajzágó Ildikó, et al.
Megjelent: (1975) -
Polifenoloxidáz-inhibitorok hatása az alma enzimes barnulására
Szerző: Gajzágó Ildikó, et al.
Megjelent: (1981)