A nyers szójalecitin antioxidáns hatása
Elmentve itt :
Szerzők: |
Sarudi Imre Nagy István Szabó András Csapóné-Kiss Zsuzsanna Csordás Endre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2004
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
50 No. 1 |
Kulcsszavak: | Szójalecitin, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80098 |
Hasonló tételek
-
Takarmánykeverékek szintetikus antioxidáns tartalmának vizsgálata II. az "XAX" antioxidáns meghatározása /
Szerző: Monori Sándor, et al.
Megjelent: (1975) -
A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése I. a nyers levek minőség szerinti csoportosítása /
Szerző: Torricella R., et al.
Megjelent: (1985) -
A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése II. a koncentrátum minőségének a biztosítása /
Szerző: Torricella R., et al.
Megjelent: (1985) -
Nyers és sült húsok fehérjéinek összehasonlító kémiai vizsgálata táplálkozástudományi szempontból
Szerző: Dworschák Ernő
Megjelent: (1969) -
Nyers babkávé nedvességtartalmának meghatározására alkalmazott fontosabb vizsgálati eljárások összefoglaló értékelése
Szerző: Szilasné Kelemen Magda, et al.
Megjelent: (1971)