Assessment of the hygienic condition of the slaughterhouse based on the evaluation of microbiological swabs
Elmentve itt :
Szerző: | Vargová Mária |
---|---|
Testületi szerző: | Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Hódmezővásárhely
2022
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
|
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat, Higiénia - vágóhíd - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76332 |
Hasonló tételek
-
Evaluation of environmental conditions by fish hematology
Szerző: Ivanc Aleksander, et al.
Megjelent: (2011) -
Safety and stability of plant-based milk - can predictive microbiology help?
Szerző: Rockaya Maha, et al.
Megjelent: (2022) -
Clinical microbiology tropheryma whipplei /
Szerző: Burian Katalin -
Clinical microbiology Matrix Assisted Laser Desorption Ionization Time of Flight Mass Spectrometry (MALDI-TOF MS) applications in clinical microbiology /
Szerző: Nagy Erzsébet -
Advanced microbiology practicals for MSc students
Szerző: Hamari Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2019)