|
|
|
|
LEADER |
01033naa a2200217 i 4500 |
001 |
acta76332 |
005 |
20221108134833.0 |
008 |
220714s2022 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 2978-963-306-860-1
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Vargová Mária
|
245 |
1 |
0 |
|a Assessment of the hygienic condition of the slaughterhouse based on the evaluation of microbiological swabs
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Vargová Mária
|
260 |
|
|
|a University of Szeged Faculty of Agriculture
|b Hódmezővásárhely
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 94
|
490 |
0 |
|
|a Wellmann International Scientific Conference
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Biológiai tudományok
|
695 |
|
|
|a Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat, Higiénia - vágóhíd - előadáskivonat, Mikrobiológia - előadáskivonat
|
710 |
|
|
|a Wellmann International Scientific Conference (19.) (2022) (Hódmezővásárhely)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/76332/1/wellmann_abstracts_2022_094.pdf
|z Dokumentum-elérés
|