Mass transfer rate and osmotic treatment efficiency of peaches
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lončar Biljana Filipović Vladimir Nićetin Milica Knežević Violeta Pezo Lato Filipović Jelena Šuput Danijela |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75262 |
Hasonló tételek
-
Osmotic treatment of orange and pink sweet potato mass transfer rate and efficiency [abstract] /
Szerző: Lončar Biljana, et al.
Megjelent: (2024) -
Osmotic dehydration of wild garlic in sucrose-salt solution
Szerző: Nićetin Milica, et al.
Megjelent: (2022) -
Re-use of osmotic solution
Szerző: Knežević Violeta, et al.
Megjelent: (2014) -
Effects of temperature and immersion time on rehydration of osmotically dehydrated pork meat
Szerző: Šuput Danijela Z., et al.
Megjelent: (2012) -
Radiation heat transfer
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2020)