|
|
|
|
LEADER |
01195naa a2200289 i 4500 |
001 |
acta75262 |
005 |
20221108104645.0 |
008 |
220422s2022 hu o 1|| eng d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-853-3
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Lončar Biljana
|
245 |
1 |
0 |
|a Mass transfer rate and osmotic treatment efficiency of peaches
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Lončar Biljana
|
260 |
|
|
|a Faculty of Engineering, University of Szeged
|b Szeged
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 92
|
490 |
0 |
|
|a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
695 |
|
|
|a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Filipović Vladimir
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Nićetin Milica
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Knežević Violeta
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Pezo Lato
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Filipović Jelena
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Šuput Danijela
|e aut
|
710 |
|
|
|a International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged)
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/75262/1/2022_icostee_092.pdf
|z Dokumentum-elérés
|