Extrudálás az élelmiszeriparban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sárosi Herbert
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1987
Sorozat:Tudományos közlemények 14
Kulcsszavak:Mérnöki tudományok, Kémia
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/21091
LEADER 00606nab a2200181 i 4500
001 acta21091
005 20210225141615.0
008 161015s1987 hu o 0|| hun d
022 |a 0200-1381 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Sárosi Herbert 
245 1 0 |a Extrudálás az élelmiszeriparban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Sárosi Herbert 
260 |c 1987 
300 |a 89-93 
490 0 |a Tudományos közlemények  |v 14 
695 |a Mérnöki tudományok, Kémia 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21091/1/szef_tudkozl_014_089-093.pdf  |z Dokumentum-elérés