Extrudálás az élelmiszeriparban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1987
|
Sorozat: | Tudományos közlemények
14 |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok, Kémia |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/21091 |
LEADER | 00606nab a2200181 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | acta21091 | ||
005 | 20210225141615.0 | ||
008 | 161015s1987 hu o 0|| hun d | ||
022 | |a 0200-1381 | ||
040 | |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Sárosi Herbert | |
245 | 1 | 0 | |a Extrudálás az élelmiszeriparban |h [elektronikus dokumentum] / |c Sárosi Herbert |
260 | |c 1987 | ||
300 | |a 89-93 | ||
490 | 0 | |a Tudományos közlemények |v 14 | |
695 | |a Mérnöki tudományok, Kémia | ||
856 | 4 | 0 | |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/21091/1/szef_tudkozl_014_089-093.pdf |z Dokumentum-elérés |