A szalámigyártás folyamatának kutatási programja zárult a Pick Szeged Zrt.-nél
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Cikk |
---|---|
Megjelent: |
2022-03-24
|
Sorozat: | Mti.hu
|
Kulcsszavak: | Projektzárás, Projekt - kutatás – „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár - szakmai vezető, Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója |
Online Access: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/61711 |
Hasonló tételek
-
Hulladékkezelés a szegedi PICK Zrt-nél
Szerző: Csikai Márta
Megjelent: (2014) -
A Pick Szeged Zrt. ellátási lánc integrálódási folyamatának elmzése és értékelése
Szerző: Szénási Nikoletta
Megjelent: (2018) -
A kapcsolatkezelés megváltoztatásának képessége a Pick Szeged Zrt.-nél
Szerző: Lele Diána Cintia
Megjelent: (2012) -
Az üzleti tervezés folyamatának bemutatása a COOP Szeged Zrt-nél
Szerző: Kovács Zsolt
Megjelent: (2019) -
Rohamosan fejlődik a híres szegedi szalámigyártás
Megjelent: (1959)