A szalámigyártás folyamatának kutatási programja zárult a Pick Szeged Zrt.-nél
Elmentve itt :
Dokumentumtípus: | Cikk |
---|---|
Megjelent: |
2022-03-24
|
Sorozat: | Mti.hu
|
Kulcsszavak: | Projektzárás, Projekt - kutatás – „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár - szakmai vezető, Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója |
Online Access: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/61711 |
További adatokért lásd a Minden adat megjelenítése... fület |