A szalámigyártás folyamatának kutatási programja zárult a Pick Szeged Zrt.-nél

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2022-03-24
Sorozat:Mti.hu
Kulcsszavak:Projektzárás, Projekt - kutatás – „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár - szakmai vezető, Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/61711
Leíró adatok
További adatokért lásd a Minden adat megjelenítése... fület