|
|
|
|
LEADER |
01187nab a2200193 i 4500 |
001 |
univ61710 |
005 |
20220325120137.0 |
008 |
220325s2022 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE UnivHistória Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Kovács András
|
245 |
1 |
0 |
|a Hét próbának vetették alá a Pick szalámit
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kovács András
|
260 |
|
|
|c 2022-03-25
|
300 |
|
|
|a 1, 3
|
490 |
0 |
|
|a Délmagyarország
|v 112 No. 70
|
561 |
|
|
|a Egyetemi hirarchívum
|
695 |
|
|
|a Projektzárás, Projekt - kutatás - „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár – szakmai vezető, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója
|
700 |
0 |
2 |
|a Móricz-Sabján Simon
|
856 |
4 |
0 |
|u http://univ.bibl.u-szeged.hu/61710/1/2022-03-25%2003_00_00_D%C3%A9lmagyarorsz%C3%A1g_H%C3%A9t%20pr%C3%B3b%C3%A1nak%20vetett%C3%A9k%20al%C3%A1%20a%20Pick%20szal%C3%A1mit.pdf
|z Dokumentum-elérés
|