Hét próbának vetették alá a Pick szalámit

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kovács András
További közreműködők: Móricz-Sabján Simon
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2022-03-25
Sorozat:Délmagyarország 112 No. 70
Kulcsszavak:Projektzárás, Projekt - kutatás - „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár – szakmai vezető, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/61710
LEADER 01187nab a2200193 i 4500
001 univ61710
005 20220325120137.0
008 220325s2022 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE UnivHistória Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kovács András 
245 1 0 |a Hét próbának vetették alá a Pick szalámit  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kovács András 
260 |c 2022-03-25 
300 |a 1, 3 
490 0 |a Délmagyarország  |v 112 No. 70 
561 |a Egyetemi hirarchívum 
695 |a Projektzárás, Projekt - kutatás - „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár – szakmai vezető, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója 
700 0 2 |a Móricz-Sabján Simon 
856 4 0 |u http://univ.bibl.u-szeged.hu/61710/1/2022-03-25%2003_00_00_D%C3%A9lmagyarorsz%C3%A1g_H%C3%A9t%20pr%C3%B3b%C3%A1nak%20vetett%C3%A9k%20al%C3%A1%20a%20Pick%20szal%C3%A1mit.pdf  |z Dokumentum-elérés