Hét próbának vetették alá a Pick szalámit
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022-03-25
|
Sorozat: | Délmagyarország
112 No. 70 |
Kulcsszavak: | Projektzárás, Projekt - kutatás - „A hagyományos Pick termékek versenyképességének javítása az élelmiszerlánc különböző lépéseinél alkalmazott innovatív megoldások segítségével”, Együttműködés - Pick Szeged Zrt., Európai uniós támogatás, Hodúr Cecília – egyetemi tanár – szakmai vezető, Mérnöki Kar - MK, Csóka Ildikó - SZTE Minőségfejlesztési és Stratégiai Főigazgatóság főigazgatója |
Online Access: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/61710 |
Terjedelem/Fizikai jellemzők: | 1, 3 |
---|