Thermal behavior of food preservative sorbic acid and its derivates
Elmentve itt :
Szerzők: |
Jesus, de Jany Hellen Ferreira Szilágyi Imre Miklós Regdon Géza (ifj.) Cavalheiro Éder Tadeu Gomes |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2021
|
Sorozat: | FOOD CHEMISTRY
337 |
doi: | 10.1016/j.foodchem.2020.127770 |
mtmt: | 31615254 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/21649 |
Hasonló tételek
-
Thermal behavior of the copolymers based on styrylphosphonic acid
Szerző: Macarie Lavinia, et al.
Megjelent: (2012) -
Instrumental analysis of sensory properties of chicken meat treated by combined thermal and nonthermal food preservation techniques
Szerző: Hussein Khabat Noori, et al.
Megjelent: (2018) -
Hypothetical models of food consumption behavior by the elderly
Szerző: Illés Sándor, et al.
Megjelent: (2010) -
The behavior of hypersensitivitycausing proteins during food processing
Szerző: Török Kitti, et al.
Megjelent: (2016) -
Structure of abelian parts of C∗-algebras and its preservers
Szerző: Hamhalter Jan
Megjelent: (2018)