Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions individual and combined impact /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Maravić Nikola
Seres Zita
Nikolić Ivana
Dokić Petar
Kertész Szabolcs
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2019
Sorozat:LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 108
doi:10.1016/j.lwt.2019.03.081

mtmt:30630132
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15160
LEADER 00939nab a2200241 i 4500
001 publ15160
005 20190417144631.0
008 190417s2019 hu o 0|| angol d
022 |a 0023-6438 
024 7 |a 10.1016/j.lwt.2019.03.081  |2 doi 
024 7 |a 30630132  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a angol 
100 1 |a Maravić Nikola 
245 1 0 |a Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions  |h [elektronikus dokumentum] :  |b individual and combined impact /  |c  Maravić Nikola 
260 |c 2019 
300 |a 392-399 
490 0 |a LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY  |v 108 
700 0 1 |a Seres Zita  |e aut 
700 0 1 |a Nikolić Ivana  |e aut 
700 0 1 |a Dokić Petar  |e aut 
700 0 1 |a Kertész Szabolcs  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/15160/1/2019_LWT_Kertesz.pdf  |z Dokumentum-elérés