Berry Pectins Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bélafiné Bakó Katalin Cserjési Petra Beszédes Sándor Csanádi Zsófia Hodúr Cecilia |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Springer
2012-05-11
|
Sorozat: | Food and Bioprocess Technology
5 No. 3 |
doi: | 10.1007/s11947-011-0592-9 |
mtmt: | 1717613 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/1121 |
Hasonló tételek
-
Simultaneous recovery of pectin and colorants from solid agro-wastes formed in processing of colorful berries
Szerző: Cserjési Petra, et al.
Megjelent: (2011) -
Microwave extraction of pectin from red currant
Szerző: Beszédes Sándor, et al.
Megjelent: (2007) -
Pectin extraction from blackcurrant press cake
Szerző: Pap Nóra, et al.
Megjelent: (2008) -
Maximum recovery of different types of berry byproducts
Szerző: Hodúr Cecilia, et al.
Megjelent: (2009) -
Pectin extraction from blackcurrant press cake
Szerző: Pap Nóra
Megjelent: (2008)