Berry Pectins Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Bélafiné Bakó Katalin
Cserjési Petra
Beszédes Sándor
Csanádi Zsófia
Hodúr Cecilia
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Springer 2012-05-11
Sorozat:Food and Bioprocess Technology 5 No. 3
doi:10.1007/s11947-011-0592-9

mtmt:1717613
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/1121
LEADER 00857nab a2200241 i 4500
001 publ1121
005 20180704113208.0
008 120815s2012 hu o 0|| zxx d
022 |a 1935-5130 
024 7 |a 10.1007/s11947-011-0592-9  |2 doi 
024 7 |a 1717613  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Bélafiné Bakó Katalin 
245 1 0 |a Berry Pectins  |h [elektronikus dokumentum] :  |b Microwave-Assisted Extraction and Rheological Properties /  |c  Bélafiné Bakó Katalin 
260 |a Springer  |c 2012-05-11 
300 |a 1100-1105 
490 0 |a Food and Bioprocess Technology  |v 5 No. 3 
700 0 1 |a Cserjési Petra  |e aut 
700 0 1 |a Beszédes Sándor  |e aut 
700 0 1 |a Csanádi Zsófia  |e aut 
700 0 1 |a Hodúr Cecilia  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/1121/1/Berry_pectins.pdf  |z Dokumentum-elérés