Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csanádi József Fenyvessy József Jávor András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2003
|
Sorozat: | ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS
7 No. 1 |
mtmt: | 1139753 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637 |
Hasonló tételek
-
Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2003) -
Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2004) -
Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2001) -
Formában hőkezelt húsipari termékek hőkezelési egyenértékei
Szerző: Fehérné Patkós Erzsébet, et al.
Megjelent: (1988) -
Hőkezelt hús és húsfehérje-preparátumok kénhidrogén-tartalmának alakulása
Szerző: Lendvai Ildikó, et al.
Megjelent: (1973)