Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Csanádi József
Fenyvessy József
Jávor András
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2003
Sorozat:ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 7 No. 1
mtmt:1139753
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637
LEADER 00833nab a2200217 i 4500
001 publ10637
005 20190619130717.0
008 190619s2003 hu o 0|| zxx d
022 |a 1418-1789 
024 7 |a 1139753  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Csanádi József 
245 1 0 |a Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Csanádi József 
260 |c 2003 
300 |a 31-39 
490 0 |a ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS  |v 7 No. 1 
700 0 1 |a Fenyvessy József  |e aut 
700 0 1 |a Jávor András  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/1/DAMINkaposvarjo.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/7/csanadi_acta_7.pdf  |z Dokumentum-elérés