|
|
|
|
LEADER |
00833nab a2200217 i 4500 |
001 |
publ10637 |
005 |
20190619130717.0 |
008 |
190619s2003 hu o 0|| zxx d |
022 |
|
|
|a 1418-1789
|
024 |
7 |
|
|a 1139753
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Csanádi József
|
245 |
1 |
0 |
|a Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Csanádi József
|
260 |
|
|
|c 2003
|
300 |
|
|
|a 31-39
|
490 |
0 |
|
|a ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS
|v 7 No. 1
|
700 |
0 |
1 |
|a Fenyvessy József
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Jávor András
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/1/DAMINkaposvarjo.pdf
|z Dokumentum-elérés
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10637/7/csanadi_acta_7.pdf
|z Dokumentum-elérés
|