Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Barna Emília
Dokumentumtípus: Prezentáció
Kulcsszavak:élelmiszertechnológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://eta.bibl.u-szeged.hu/4702
LEADER 00761nnm a2200205 i 4500
001 eta4702
005 20210112143603.0
008 210112suuuu hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Barna Emília 
245 1 0 |a Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Barna Emília 
300 |a 33 
516 |a Presentation 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
650 4 |a Élelmiszertudomány 
695 |a élelmiszertechnológia 
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/4702/1/2010-0012_159_01.pdf  |z Dokumentum-elérés