|
|
|
|
LEADER |
00761nnm a2200205 i 4500 |
001 |
eta4702 |
005 |
20210112143603.0 |
008 |
210112suuuu hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Barna Emília
|
245 |
1 |
0 |
|a Enzimek hatásmechanizmusának vizsgálata nem hagyományos tészta rendszerekben
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Barna Emília
|
300 |
|
|
|a 33
|
516 |
|
|
|a Presentation
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszertudomány
|
695 |
|
|
|a élelmiszertechnológia
|
856 |
4 |
0 |
|u https://eta.bibl.u-szeged.hu/4702/1/2010-0012_159_01.pdf
|z Dokumentum-elérés
|