[Búzaörlemények összetevőinek változása aszkorbinsav hatására]
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Erzsébet |
---|---|
További közreműködők: | nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1967
|
Kulcsszavak: | Kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/8926 |
Hasonló tételek
-
Oxigénhordozó komplexek hatása az aszkorbinsav autooxidációjára
Szerző: Kiss Zoltán
Megjelent: (1965) -
Gyors fotometriás eljárás L-aszkorbinsav mérésére természetes anyagokban és ipari termékekben
Szerző: Kardos Éva
Megjelent: (1974) -
A propionaldehid folyadékfázisú radiolízise 60Co-gamma sugárzás hatására
Szerző: Tölgyesi Margit
Megjelent: (1967) -
Ascorbinsav koncentráció változások UV-besugárzások hatására
Szerző: Wellesz Teréz
Megjelent: (1959) -
Vizsgálatok az 1,3-klórhidrinek bázisok hatására végbemenő átalakulásának mechanizmusa területén
Szerző: Bartók Mihályné Bozóki Gizella
Megjelent: (1979)