Antioxidant function of tocopherol, ascorbic acid and carotenoids in food and model systems
Elmentve itt :
Szerző: | Hebshi Emhemmed A. |
---|---|
További közreműködők: | Biacs Peter A. (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1997
|
Kulcsszavak: | Kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/4385 |
Hasonló tételek
-
Carotenoids assist in assembly and functions of photosynthetic complexes in cyanobacteria
Szerző: Özge Sözer
Megjelent: (2011) -
Carotenoids affect the structure and functions of the Cyanobacterial photosynthetic complexes
Szerző: Vajravel Sindhujaa
Megjelent: (2018) -
Antioxidant Potential of Santowhite as Synthetic and Ascorbic Acid as Natural Polymer Additives
Szerző: Aljaberi Dalal Karad Thbayh, et al.
Megjelent: (2022) -
Effects of environmental stress factors on the antioxidant defence systems and molibdoenzymes in plants
Szerző: Barabás Nina Katalin
Megjelent: (1999) -
The role of the orange carotenoid protein and PsbU protein in photoprotection in cyanobacteria
Szerző: Abasova Leyla
Megjelent: (2011)