Antioxidant function of tocopherol, ascorbic acid and carotenoids in food and model systems

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hebshi Emhemmed A.
További közreműködők: Biacs Peter A. (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 1997
Kulcsszavak:Kémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/4385
LEADER 00730nta a2200205 i 4500
001 dokt4385
005 20220325102408.0
008 220325s1997 hu om 0|| eng d
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Hebshi Emhemmed A. 
245 1 0 |a Antioxidant function of tocopherol, ascorbic acid and carotenoids in food and model systems  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Hebshi Emhemmed A. 
260 |c 1997 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a biológiai tudományok 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
695 |a Kémia 
700 1 |a Biacs Peter A.  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4385/1/1997_emhemmed_a_hebshi.pdf  |z Dokumentum-elérés