Examination of the volatile and non-volatile components of Hungarian Stachys species
Elmentve itt :
Szerző: | Háznagy-Radnai Erzsébet |
---|---|
További közreműködők: | Máthé Imre (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
2007-07-04
|
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 2441335 |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/1730 |
Hasonló tételek
-
The effect of dephlegmation on the relative volatility of fruit spirit components
Szerző: Nagygyörgy László
Megjelent: (2016) -
Price and Volatility of Bitcoin
Szerző: Babayev Nuraddin
Megjelent: (2019) -
Antiinflammatory activities of Hungarian Stachys species and their iridoids
Szerző: Háznagyné Radnai Erzsébet, et al.
Megjelent: (2012) -
Analysis of Volatile Constituents of Ginkgo Leaf
Szerző: Czigle Szilvia, et al.
Megjelent: (2019) -
Variability and biologically active components of some Lamiaceae species
Szerző: Veres Katalin
Megjelent: (2007)