|
|
|
|
LEADER |
00981nta a2200241 i 4500 |
001 |
dokt11825 |
005 |
20240708142853.0 |
008 |
230724s2023 hu om 000 eng d |
024 |
7 |
|
|a 10.14232/phd.11825
|2 doi
|
024 |
7 |
|
|a 34073847
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Doktori Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Kimani Bernard Gitura
|
245 |
1 |
0 |
|a Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kimani Bernard Gitura
|
260 |
|
|
|c 2023-11-21
|
502 |
|
|
|a Disszertacio
|
650 |
|
4 |
|a biológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Biológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Mikrobiológia
|
700 |
0 |
1 |
|a Takó Miklós
|e ths
|
700 |
0 |
2 |
|a Bencsik-Kerekes Erika Beáta
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11825/1/Ph.D.%20Dissertation_Bernard%20Gitura%20Kimani.pdf
|z Dokumentum-elérés
|
856 |
4 |
0 |
|u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11825/2/Ph.D.%20Thesis%20booklet_Bernard%20Gitura%20Kimani.pdf
|z Dokumentum-elérés
|