Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kimani Bernard Gitura
További közreműködők: Takó Miklós (Témavezető)
Bencsik-Kerekes Erika Beáta (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 2023-11-21
Tárgyszavak:
doi:10.14232/phd.11825

mtmt:34073847
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/11825
LEADER 00981nta a2200241 i 4500
001 dokt11825
005 20240708142853.0
008 230724s2023 hu om 000 eng d
024 7 |a 10.14232/phd.11825  |2 doi 
024 7 |a 34073847  |2 mtmt 
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Kimani Bernard Gitura 
245 1 0 |a Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kimani Bernard Gitura 
260 |c 2023-11-21 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a biológiai tudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
650 4 |a Mikrobiológia 
700 0 1 |a Takó Miklós  |e ths 
700 0 2 |a Bencsik-Kerekes Erika Beáta  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11825/1/Ph.D.%20Dissertation_Bernard%20Gitura%20Kimani.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11825/2/Ph.D.%20Thesis%20booklet_Bernard%20Gitura%20Kimani.pdf  |z Dokumentum-elérés