ÁTEV termékek eltarthatóságának vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tassy Jenő
További közreműködők: Hadobás Károly (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 1986
Kulcsszavak:ÁTEV
Melléktermék, állati fehérje
Állati fehérje
Húsliszt
Húspép
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/99179
LEADER 00815nta a2200265 i 4500
001 dipl99179
005 20220302134511.0
008 220302s1986 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Tassy Jenő 
245 1 0 |a ÁTEV termékek eltarthatóságának vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Jenő Tassy 
260 |c 1986 
300 |a 34 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture, forestry and fisheries 
650 4 |a Agronomy 
695 |a ÁTEV 
695 |a Melléktermék, állati fehérje 
695 |a Állati fehérje 
695 |a Húsliszt 
695 |a Húspép 
700 1 |a Hadobás Károly  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/99179/1/1986_tassy_jeno.pdf  |z Dokumentum-elérés